NT2 Café
 
IMG foto afscheidseten west (website).jpg
 
 

Wat is NT2 café

Het Nt2 Café is een taalschool voor Nederlands als Tweede taal. Wij noemen het een café omdat we meer zijn dan alleen een taalschool, wij zijn ook een ontmoetingsplek voor Buiten en Nederlanders. Hiervoor organiseren we lunches, interculturele eetavondjes, meetups, taalmaatjes, excursies, spreekwoorden en karaoke avonden met Nederlandstalige muziek. Dit doen we omdat buiten het uitwisselen en oefenen van de taal het leuk en leerzaam is om elkaars verschillende culturele achtergronden te leren kennen.

Wie werken er?

profielfoto.jpg

Susan Delsing

De lessen worden gegeven door Susan Delsing. Professioneel docent NT2 sinds 2007. Susan Delsing heeft veel ervaring met het geven van NT2 lessen op alle niveau's. Zij is uiterst competent, grappig, creatief en zeer betrokken bij je persoonlijke ontwikkeling. Ze weet heel snel wat je nodig hebt en begeleidt je met de nodige middelen om je persoonlijke doel te bereiken. 

 
bea-2.png
 

Bea van den berg

Bea is actrice, stem - en spreekcoach. In haar lessen wordt op een theatrale en poëtische manier met de Nederlandse taal gewerkt.  Zo speels dat je bijna niet merkt dat je heel goed Nederlands aan het leren bent. Bea http://beaspreekt.wixsite.com/beaspreekt: vanuit haar eigen bedrijf: Bea Spreekt.