Aanbod

 

Nederlands voor beginners A0-A1 / Inburgering

Voor iedereen die Nederlands wil leren als een nieuwe taal of de taal een klein beetje kent. In deze cursus leer je lezen, luisteren, schrijven en spreken van helemaal niet tot A2 niveau.

Je krijgt twee keer drie uur les per week en huiswerk mee om te oefenen. We werken met Taal Compleet. Het ligt aan je eigen tempo hoe snel je de cursus kunt doen. Iedere drie maanden is er een toets. Ook wordt de concentratie en het inoefenen gestuurd door liederen, taalspelen en andere activerende opdrachten, waaronder een keer per week een buurtlunch.

De lessen worden aangepast aan de individuele behoeftes van de cursisten. In de klas is materiaal aanwezig om zelfstandig te oefenen.

A1-A2 Inburgering

Dinsdag en donderdagochtend: 9.00 - 12.00 uur. Lessen met Link. Je kunt je werken in je eigen tempo. 10 euro per uur. Er wordt een afspraak gemaakt met een Taalmaatje. Een keer per week kunnen jullie dan samen Nederlands spreken. En iedere woensdag van 10.00 tot 12.00 uur is er gratis Taalcafé in de Ark en ook een keer per maand samen eten met de buurt vanaf 12.00 uur.

A2-B1. Staatsexamen

Avondles A2-B1 Staatsexamen I. Maandag en woensdagavond van 18.30 - 21.30 uur. We werken met Link. Je kunt werken op je eigen tempo met veel persoonlijke aandacht voor je leerproces. 10 euro per uur. Materiaal inbegrepen. Lening van DUO is mogelijk. Ook krijg je een afspraak met een taalmaatje een keer per week.

 Lestijden

Maandag 9.00 - 12.00 uur

Woensdag 9.00 - 12.00 uur

Locatie

De Ark

Banne Buikslootlaan 63c

1034 CR Amsterdam Noord